Om os


 

Henrik Rasmussen Advokater er en nyetableret advokatvirksomhed med stor erfaring og stærke rødder i Næstved.


Advokat Henrik Rasmussen, der står bag virksomheden, har igennem mange år som selvstændig advokat i forskellige regi drevet virksomhed i Næstved.


Henrik Rasmussen Advokater kan beskrives som en alsidig advokatforretning, hvor rådgivningen først og fremmest retter sig mod såvel små og mellemstore erhvervsvirksomheder som private.


I vores rådgivning er vi løsningsorienterede. Det gælder først og fremmest om at lande et resultat som tilfredsstiller alle parter.


Vi lægger vægt på den personlige og direkte kontakt til vore klienter. Det er vigtigt for os, at sagsbehandlingen af klienten opfattes som hurtig og effektiv.


Det er afgørende for os, at klienten får en oplevelse af, at vi er engagerede under sagsbehandlingen. Vi er mest tilfredse, når vi efter sagens afslutning har opnået dét resultat, som vi i fællesskab med klienten har formuleret som mål ved sagens indledning.


I vores rådgivning er vi frie og uafhængige af andre interesser, og tør godt sige, at vi er kendte for kompromisløst at forfølge sagen, uanset om modparten er en større erhvervsvirksomhed eller offentlig myndighed.


Copyright © All Rights Reserved